Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: stroussberg.stranky1.cz
Strousbergova železnice

V. ročník setkání badatelů a zájemců o Strousbergovu železniční trať, který se uskuteční v úterý 25. dubna 2017 od 10.00 hodin v Městském muzeu Zbiroh.:Osobní stránka na adrese: stroussberg.stranky1.cz

V. ročník setkání badatelů a zájemců o Strousbergovu železniční trať, který se uskuteční v úterý 25. dubna 2017 od 10.00 hodin v Městském muzeu Zbiroh.

Veškeré fotky,dokumenty a jiné informace vezměte sebou
Vážení přátelé,

dovolujeme si Vás pozvat na V. ročník setkání badatelů a zájemců o Strousbergovu železniční trať, který se uskuteční v úterý 25. dubna 2017 od 10.00 hodin v Městském muzeu Zbiroh.
V programu setkání se seznámí naše laická i odborná veřejnost se stále diskutovanou problematikou Strousbergovy železnice v Brdech a jejími plány do budoucna. V programu zazní příspěvek studentky Historie na Filozofické fakultě UK Barbory Turkové, která nás seznámí se svou bakalářskou prací na téma Bethel Henry Strousberg a pád jeho podnikání na Zbirožsku v období tzv. velké deprese. Rovněž pozvání přijal Mgr. David Tuma, Ph.D. z Národního památkového ústavu v Plzni, který pro nás připravuje příspěvek ze svého oboru památkáře industriálních a technických památek.
Zajímavým přínosem na jednání mohou být především i Vaše informace, nálezy a zajímavosti vztahující se k danému tématu, se kterými v programu počítáme.
návštěvníků stránky
celkem74 980
tento týden49
dnes35